Weblog

Curacao voor de beste vakantie

  |   Curacao, resorts   |   Geen Reacties

Zelfs al ben je al 6 keer op Curaçao geweest, dan kun je nog aangenaam verrast worden door een ongezien mooi vakantiehuis.

“Tropicasa” was de naam van ons prachtig appartement in het Royal palm resort dat in totaal 85 appartementen telt. In dit vakantiepark wonen overwegend Nederlanders die op pensioen zijn. Het is dus heel gemakkelijk om contacten te leggen met Nederlanders voor wie daar op vakantie behoefte aan heeft. Omdat de meeste mensen hier wonen, en niet op vakantie zijn, is de sfeer wat minder uitbundig, en kun je hier echt genieten van de rust. Het zwembad wordt met iedereen gedeeld, maar die indruk heb je vaak niet. Je hebt het vaak alleen voor jezelf. Een luxegevoel.

Dit is niet zomaar een vakantiepark. Het is eerder een 24/7 bewaakte compound die constant in de gaten gehouden wordt door professionele bewakers. Dit ben je niet gewoon wanneer je hier pas aankomt, maar je bent wel veilig. En het is niet moeilijk om ze te leren kennen. Ze dragen bij tot de vriendelijke sfeer.

Deze mooie vakantiebestemming ligt in Piscadera, waar je geen files hebt, zoals in Jan Thiel. Daartegenover staat dat Curaçao 4 spitsuren per dag heeft, dus met files hoef je elders op het eiland wel te rekenen.

De flat zelf zijn zeer degelijk ingericht. Je zult er alles vinden wat je nodig hebt. Meubels en bedden zijn uitzonderlijk goed voor Curaçao. Hier wordt echt aan de gasten gedacht, en word je niet met plastic prullen weggezet. Hier is het dus heerlijk slapen na een volle vakantiedag vol belevenissen. Zelfs in de tuinstoel zijn we weggedommeld, maar we konden ons schoonheidsslaapje in bed verder zetten.

Op het terras heb je een heel mooi uitzicht. Wie graag naar schepen kijkt, is hier zeker in zijn element. Ook dieren hebben hier vaak veel bekijks. Dat is geen wonder omdat ze gelokt worden door de geuren en kleuren van alle planten in de buurt. En je hoeft het huis niet uit om ervan te genieten!

Iedere toerist heeft hier een contactpersoon. Wij waren zeer tevreden over Caroline die ons prima geholpen heeft. Wij voelden ons echt thuis!

Met al die goede zorgen zou je vergeten dat er ook buiten de compound nog wat te beleven valt. Dat zou zonde zijn. Curaçao moet je zeker ontdekken en blijft een aanrader.

Kies je voor Curaçao, laat je dan verwennen door de luxe in Tropicasa.

Geen reacties

Sorry, reacties zijn niet meer mogelijk.