Weblog

Citytrip naar Wenen

  |   bungalows, oostenrijk   |   Geen Reacties

Wenen is meer dan zomaar de hoofdstad van Oostenrijk. Oostenrijk is een prachtland waar u voor iedereen wat wils vindt. U kunt er wandelen langs adembenemend bergpaden, en in de winter kunt u er skiën. Wie een weekend er op uit wil, heeft aan Wenen een praktische uitvalbasis. Wenen is Nederland goed te bereiken met de auto of het vliegtuig. U kunt de stad met uw partner, familie of gezin bezoeken en deze wonderbaarlijke stad en de omgeving leren waarderen. Voor wie van koffie houdt, is het hier een echt paradijs. Coffeeshops in de oorspronkelijke betekenis zijn hier genoeg. Weense koffie is een echte specialiteit die u zeker een keertje geproefd moet hebben. En daarbij hoort hier traditioneel een spie chocoladetaart.

Altijd iets te doen of te bekijken
Wie van wandelen of fietsen houd, zal hier zeker zijn of haar gading vinden. Uitgestippelde paden voor zowel wandelen als fietsen zijn hier genoeg te vinden. Hier zien heel wat mooie gebouwen en natuurzichten te bewonderen. Uw kinderen zullen zeker de aangepaste routes voor kinderen appreciëren. Soms leren ouders hier ook nog wat van! Het keizerlijke paleis mag u zeker niet missen. In feite is het niet een gewoon gebouw maar een echt slot dat onmetelijk in omvang lijkt. Het kan bijna in zijn geheel bezocht worden. Wie van Sissi houdt, zal de vertrekken van de keizer en keizerin zeer interessant vinden. En natuurlijk weet u dat Sissi de keizerin was. Ze heeft zelfs haar eigen museum gekregen. Van alle andere attracties in Wenen, mag u zeker het amusementspark Wiener Prater niet missen, en u moet zeker in het grote reuzenrad dat dateert van de 19e eeuw. Dit is echt een mooie constructie van waaruit u kunt uitkijken op de hele stad. De St.-Stephansdom is een immense kerk die opgetrokken werd in gotische stijl. Heel kenmerkend is de imposante toren van 136 meter hoog waar u ook in kunt klimmen om te genieten van een wondermooi uitzicht op Wenen.
We kunnen ons voorstellen dat u nu meer wilt weten over een weekendje in Wenen of op zoek bent naar een verblijfplaats voor een andere citytrip? Dit en nog veel meer kunt u vinden op Bungalow.Net.

Geen reacties

Sorry, reacties zijn niet meer mogelijk.